مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت واحد همدان

هادی حقی مکرم؛ مدیر مرکز آموزشهای تخصصی کوتاه مدت شماره 1 جهاددانشگاهی استان همدان

تلفن تماس:           34242927-081

معاونت آموزشی جهاددانشگاهی همدان برای تحقق امر آموزش و با توجه به نیاز روزافزون جامعه، فعالیت های مستمر خود را از سال 1365 در قالب آموزش دوره های زبان انگلیسی آغاز و با گذر زمان نسبت به ارتقاء و افزایش سطح کیفی و کمی دوره ها اقدام نمود و در حال حاضر دارای 5 مرکز در حوزه های مختلف می باشد.

• مرکز آموزش های تخصصی شماره 1 (کارکنان دولت): حوزه فعالیت این مرکز مربوط به کارکنان دولت می باشد.دوره های کارکنان دولت از سال 1383 در حال فعالیت می باشد و در سال 1396 بالغ بر 20 هزار نفر در این دوره ها شرکت نمودند.

ادارات طرف قرارداد:دفتر امور شهری و شوراهای استانداری همدان،دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری همدان،شهرداری همدان،کمیته امداد امام خمینی (ره)،اداره کل اوقاف و امور خیریه،اداره کل امور مالیاتی،شرکت آب منطقه ای،شرکت برق،شرکت آب و فاضلاب شهری، شرکت آب و فاضلاب روستایی،شرکت پست،اداره کل حفاظت محیط زیست،شرکت گاز،بنیاد مسکن،اداره کل زندان ها،اداره کل منابع طبیعی،اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای،شرکت ارتباطات زیرساخت،شرکت شهرک های صنعتی.

• مرکز آموزش های عمومی و تخصصی کوتاه مدت شماره 2 (فراگیران آزاد): این مرکز با آموزش فراگیران در دوره های زبان های خارجه(انگلیسی،فرانسه،TOEFL،IELTS)،علوم پزشکی(تکنسین داروخانه،گیاهان دارویی،طب سنتی،تکنیک های کاربردی علوم آزمایشگاهی،امدادگر اورژانس،فوریت های پزشکی)،علوم انسانی،فرهنگ و هنر،علوم کامپیوتر،فنی و مهندسی با بهره گیری از اساتید مجرب و استفاده از فضا و امکانات مناسب فعالیت می نماید،بطوریکه در سال 1396 تعداد 1400 نفر از این دوره ها بهره برده اند.
  •   مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی:این مرکز در دی ماه 1395 افتتاح و در برگزاری دوره های پیش از ازدواج و همچنین مشاوره قبل از طلاق فعالیت می نماید و تاکنون تعداد بالغ بر 18000 نفر در این کلاس ها شرکت نموده اند.
  •   مرکز آموزش شاغلین بخش حمل و نقل جاده ای:با توجه به آمار بالای سوانح و تصادفات جاده ای، لزوم آموزش هایی در خصوص حمل و نقل جاده ای ضروری می نمود که در این زمینه با پیگیری و کسب مجوز مرکز آموزش های تخصصی حمل و نقل جاده ای اقدام به برگزاری این دوره ها نموده تا با این اقدام، در راستای بهبود کارایی و افزایش سطح آگاهی رانندگان سهمی مهم در کاهش خسارات و تلفات جاده ای داشته باشد.در سال 96 بالغ بر 1200 نفر از این دوره ها بهره برده اند.
  •   مرکز آموزش های عمومی و تخصصی شهرستان ملایر:این مرکز از ابتدای سال 96 فعالیت خود را در زمینه کلاس های آموزش پیش از ازدواج و دوره های فراگیران آزاد کوتاه مدت  و همچنین کارکنان دولت شروع نموده و تا پایان سال 96 تعداد 4000 نفر در کلاس های پیش از ازدواج و تعداد 350 نفر در دوره های فراگیران آزاد و کارکنان دولت شرکت نموده اند.