مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت واحد همدان

سرکار خانم فرهادی مقدم؛ مدیر اجرائی آموزشهای تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان همدان

تلفن تماس:           38260235-081

معاونت آموزشی  جهاددانشگاهی همدان برای تحقق امر آموزش و با توجه به نیاز روزافزون جامعه، فعالیت های مستمر خود را از سال 1365 در قالب آموزش دوره های زبان انگلیسی شروع نمود و با گذر زمان نسبت به ارتقاء و افزایش سطح کیفی و کمی دوره ها اقدام نمود و در حال حاظر با برگزاری دوره های تخصصی در حوزه های فنی و مهندسی ، علوم پزشکی ، علوم کامپیوتر ، علوم انسانی ، کشاورزی و منابع طبیعی ، فرهنگ و هنر و زبان های خارجی در خدمت رشد و تعالی افراد جامعه می باشد.

مرکز آموزشهای تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی همدان با آموزش فراگیران در دوره های زبان های خارجی (انگلیسی - فرانسه)، علوم پزشکی (طب سنتی گیاهان دارویی) ، علوم انسانی، علوم کامپیوتر، فنی و مهندسی ، کشاورزی و منابع طبیعی و... با بهره گیری از اساتید مجرب و استفاده از فضا و امکانات مناسب فعالیت می نماید، بطوریکه در سال 93 بیش از 1200 از این دوره ها بهره برده اند.

همچنین با توجه به این که افزایش کارایی سازمان ها در گرو آموزش ، توسعه دانش ، مهارت و ایجاد رفتار های مطلوب کارکنان می باشد، این مرکز بر خود لازم دید در حوزه آموزش کارکنان دولت فعالیت نموده و با برگزاری دوره ها و کارگاه های مختلف آموزشی نسبت به بالا بردن سطح دانش و مهارت کارکنان اقدام نماید.

در همین راستا، دوره های آموزشی کارکنان دولت نیز این مرکز از سال 83 در حال فعالیت می باشد و در سال 93 نیز با انعقاد قراردادهایی با ادارات استان شامل: استانداری همدان، کمیته امداد امام خمینی(ره)، شهرداری های مناطق همدان، سازمان نظام مهندسی ساختمان، بهزیستی، اوقاف و امور خیریه، صندوق مهر امام رضا(ع)، سازمان امور مالیاتی، بانک ملت، اداره تعاون، شرکت شهرک های صنعتی و... نسبت به برگزاری دوره های عمومی و تخصصی اقدام نموده است. بطوریکه نزدیک به 3000 نفر در سال 93 از این آموزش ها بهره مند گردیده اند.

این مرکز، در راستای ارتقای سطح همکاری های علمی و پژوهشی با سازمان ها و ارگان های دولتی، با انعقاد تفاهم نامه هایی با شرکت شهرک هاص صنعتی و دانشگاه علوم پزشکی همدان سعی در افزایش تعامل با سازمان های نامبرده داشته است.

با توجه به آمار بالای سوانح و تصادفات جاده ای، لزوم آموزش هایی در خصوص حمل و نقل جاده ای ضروری می نمود که در این زمینه مرکز آموزش های تخصصی کوتاه مدت، با پیگیری و کسب مجوز مرکز آموزش های تخصصی حمل و نقل جاده ای اقدام به برگزاری این دوره ها نموده تا با این اقدام، در راستای بهبود کارایی و افزایش سطح آگاهی رانندگان سهمی مهم در کاهش خسارات و تلفات جاده ای داشته باشد.